Szufler
Witamy na naszym oficjalnym forum supportu. Tu możecie podzielić się pomysłami, które usprawnią działanie Szuflera, bądź po prostu zgłosić jakiś błąd. Forum aktywnie śledzimy, wiec można liczyć na szybki czas reakcji :)
-
Trzeba pomyśleć o zrobinieu porządku w zdublowanych wpisach. Literówki, wersje itp.
Tak żeby dany tytuł nie funkcjonował w siedmiu wpisach bo się mu oceny nie zsumują. I cały pomysł w łeb bierze.
54 votes -
Plakaty / Okładki
Często nie znajduje odpowiedniej okładki czy plakatu, dodać możliwość dodawania plakatów z bezpośredniego linka, lub np. filmów szukać na filmwebie, muzyki gdzieś, ksiązek gdzieś - google nie zawsze jest niezawodne
43 votes -
Opóźnić logowanie
Jak najwięcej serwisu powinno być dostępne bez logowania - nie poczułem się wystarczająco zachęcony do założenia konta, skoro nie byłem w stanie praktycznie nic zobaczyć.
36 votes -
pół gwiazdki w ocenie
brakuje mi ocen połówkowych. Ocena całościowo nie pozwala mi często pokazać tendencji zwyżkowej czy też zniżkowej w ocenie
36 votes -
Moje listy - rozdzielic na kategorie
Podzielic Moje listy na kategorie Muzyka, Film, Ksiazka, Gry - to samo zrobic z Lista zyczen, Na tapecie i Poznane w profilach. Tak aby bylo czytelniej. Bez zadnej wielkiej filozofii, po prostu dodac Film: bla bla bla, Muzyka: bla bla bla itd.
31 votes -
Mobilna wersja strony
Mówi samo za siebie. Coraz więcej osób korzysta z komórek do przeglądania internetu. Miłym dodatkiem może być również app do iphone'a
28 votes -
21 votes
-
W widoku dla innych wyświetlanie z miniaturkami
Czemu kiedy oglądam Moje listy widzę śliczny widok z miniaturkami, a kiedy ktoś ogląda moją wizytówkę już jest tekstowo?
Proponuje by zrobić wyświetlanie na wizytówce, którą ktoś podgląda miniaturki
14 votes -
Kropka w nazwie rozwala dodawanie
Kiedy wpiszę oryginalną nazwę z kropką w szukarce, a takiej rzeczy nie ma, i mam zamiar dodać ją, to okno dodawania nie pojawia się. Jeśli wpiszę w szukarce same słowa, bez kropki, to jestem w stanie dodać rzecz, zmieniając jej nazwę w oknie dodawania na taką z kropką.
Chciałbym, ażeby dodawanie z oryginalną nazwą działało.12 votes -
12 votes
-
Dymek z opisem płyty
na stronie http://szufler.pl/muzyka/wszystkie/ po najechaniu kursorem na tytuł lub okładkę pojawia się dymek z opisem - super sprawa ale...
jak tylko zabiorę kursor z obrazka, dymek znika.
a ja mam takie przyzwyczajenie, że "czytam razem z kursorem" i chciałbym aby opóźnić znikanie dymka. i przedłużyć wyświetlanie do czasu aż zdejmę kursor z dymka.
ja bym to tak zaprojektował, nie wiem jak wy to oceniacie
11 votes -
grafika strony
co najmniej wywalić parkiet z tła. najlepiej dodać parę skórek do wyboru. niektóre elementy są chyba za duże (np. czcionka w menu, gwiazdki przy ocenie). niech grafik trochę popracuje nad paroma koncepcjami.
10 votes -
wysyłanie maila z podsumowaniem
Coś podobnego jest na pinger.pl - user dostaje raz na jakiś czas maila z aktywnością jego znajomych
4 votes -
Wyniki wyszukiwania odpowiednie do aktualnej zakładki
Jeśli aktualnie jestem na zakładce "Gry" i wyszukam coś to pokażą mi się wszystkie wyniki wyszukiwania. Dobrze by było, gdyby domyślnie po wyszukaniu pojawiała się zakładka wyszukanych elementów wśród gier. Analogicznie dla innych działów.
3 votes -
Zapamiętywanie logowania
Czemu nie ma pola do zaznaczenia aby pamiętało logowanie? i czemu właściwie go nie pamięta w ogóle? poprawić!
3 votes -
3 votes
-
dokładniejsze wyszukiwanie
Po podaniu frazy z polu do wyszukiwania mamy podpowiedz ajaksowa, ale jak z niej nie skorzystamy, to owe podpowiedzi nie wyświetlają się na stronie wyszukiwania. Może warto by było, żeby jednak byli listowane, z czymś w rodzaju suggestion: "xxxx".
3 votes -
Korzystanie z bazy boardgamegeek
Gdyby serwis korzystał z bazy danych gier planszowych największego serwisu tego typu (boardgamegeek.com), to jest duża szansa, że sporo fanów planszówek by z niego korzystało - brakuje w Polsce takiego serwisu.
Do tego jeszcze powiązanie z ocenami użytkownika bgg i mamy ideał :)2 votes -
2 votes
-
2 votes